PC-onderhoud en herstellingen

Voorkomen is beter dan genezen.

Akkoord: Cliché. Maar... het klopt als een bus. Meestal komt een toestel maar binnen als het niet meer werkt. De oorzaak is dan moeilijker te achterhalen en vaak is ook de kostprijs voor een herstelling hoger. Het toestel op regelmatig tijdstip onderhouden hoeft écht niet duur te zijn en voorkomt in héél veel gevallen nare situaties. Dit onderhoud kan je gerust zelf doen, maar voor wie geen tijd heeft, neem ik die taak graag op mij.

Hoeveel gaat mij dat kosten?

Een gewone onderhoudsbeurt hoeft helemaal niet duur te zijn. Voor een normale onderhoudsbeurt kom je met €45 al dicht in de buurt.

Bij de concurrentie durft men al eens grof door te rekenen in de werkuren. Ik reken enkel de tijd aan die ik nodig heb om op uw toestel te werken. De tijd waarbij uw toestel zelf aan de slag is, komt dus niet op de factuur. Hierdoor krijg je een correcte prijs voor een correcte service.

Stel ik tijdens een onderhoudsbeurt een groter probleem vast, dan breng ik je op de hoogte vooraleer de kosten uit de pan swingen. Je krijgt dan meteen een aantal suggesties voor de oplossing van het probleem en een eventuele kostprijs.

PC-onderhoud in een notedop

 • Controle van de harde schijf

  De harde schijf wordt opgeruimd en gecontroleerd op fouten.

 • Ontstoffen

  Het toestel wordt op een veilige manier volledig ontstoft. Hierdoor kunnen ventilatoren opnieuw hun werk doen en jawel: win je aan snelheid!

 • Beveiligingscheck

  Er wordt nagegaan of alle beveiligingsinstellingen in orde zijn en uw toestel correct beveiligd is.

 • Updatecontrole

  Voor de hardware wordt gecontroleerd indien de beste/recentste drivers gebruikt worden en voor het besturingssysteem wordt nagegaan of alle updates geïnstalleerd zijn.

Over...

Frederik Devreese, uw IT-Supporter, biedt ondersteuning van IT voor school, zelfstandigen & kleine bedrijven, verenigingen, particulieren en thuis, bij:

Contact

E-mail: frederik@frederikdevreese.be

Inschrijven Mailinglijst

 

Neem mijn adres op in uw mailinglijst!