Microsoft Office 365

Jaarabonnement

Office 365 is de abonnementsformule van Microsoft op hun klassieke Microsoft Office pakket, met daarrond enkele goeduitgebouwde toepassingen, Onedrive (opslag in de Cloud) en Skype wellicht de bekendste zijn. Via het jaarlijkse abonnement beschik je altijd over de nieuwste technologie voor jouw office-pakket.

Thuisgebruik of voor particulieren.

Op zoek naar de beste oplossing om thuis te kunnen genieten van het Microsoft Office pakket? Even opletten: als je een (toekomstige) student in huis hebt, is de kans héél groot dat je via de school een abonnement voor thuisgebruik hebt.

Small Business

Voor KMO's en zelfstandigen voorziet Microsoft Office Small Business, een uit de kluiten gewassen professionele omgeving met alle voordelen van het volledige Office pakket, Onedrive (cloudopslag), Mailbox, Skype for Business,...

Uw administrator

Ben je klaar voor Office 365? Als Microsoft Partner help ik u graag bij op het opstarten, instellen en onderhouden van uw Office 365 omgeving!

Over...

Frederik Devreese, uw IT-Supporter, biedt ondersteuning van IT voor school, zelfstandigen & kleine bedrijven, verenigingen, particulieren en thuis, bij:

Contact

E-mail: frederik@frederikdevreese.be

Inschrijven Mailinglijst

 

Neem mijn adres op in uw mailinglijst!