Bitdefender Gravityzone

Uw Internet Security in goede handen!

Bitdefender is het beveiligingsproduct van een Roemeens softwarebedrijf. In vergelijkende tests valt Bitdefender telkens op door de prima prijs/kwaliteit verhouding en scoort opvallend goed voor de minimale belasting van het computersysteem.
Ik adviseer dan ook al een tijdje graag het gebruik van deze beveiligingssoftware en heb tot op heden geen enkele reden gevonden om aan mijn keuze te twijfelen.

Net zoals de concurrerende beveiligingssoftware, kan je Bitdefender als stand-alone pakket op jouw toestel(len) installeren. Maar sinds januari 2016 bied ik u ook de service via Bitdefender GravityZone, de beveiligingsomgeving van Bitdefender voor bedrijven. Met dit systeem kan ik zowel particulieren als (kleine) bedrijven een volledige beveiliging aanbieden, waarbij ik uw beveiliging volledig kan opvolgen.

Concreet betekent dit dat ik een server bij Bitdefender beheer en ik koppel de beveiliging van uw toestel(len) aan mijn server. Hierdoor krijg ik controle over meldingen van uw Bitdefender en kan ik indien noodzakelijk de nodige stappen ondernemen.

Voordelen voor elke klant

 • Onbeperkt geldig

  Uw licentie kan niet meer vervallen. Je krijgt jaarlijks automatisch van mij een vraag en factuur voor verlenging.

 • Maandelijks opzegbaar

  Wens je géén gebruik meer te maken, dan volstaat een mailtje om uw abonnement stop te zetten.

 • Monitoring inbegrepen

  Via mijn server volg ik de gezondheidstoestand van jouw toestel(len) en krijg ik meldingen van mogelijke problemen...

 • Altijd up-to-date!

  Met andere woorden: uw toestellen professioneel beveiligd én opgevolgd... wil je weten hoe? Ik geef je graag een woordje uitleg!

 • Eenvoudig geïnstalleerd

  Ik doe uiteraard graag het nodige om de in-stallatie op jouw toestel(len) in orde te krijgen. Ook bij aankoop van een nieuw toestel (ergens anders), help ik je graag op je nieuwe toestel uw beveiliging in te stellen.

Wat is Bitdefender Gravityzone

Bron: http://www.bitdefender.nl/solutions/gravityzone/

Bitdefender GravityZone is de nieuwe Bitdefender-oplossing voor enterprisebeveiliging voor middelgrote tot zeer grote organisaties. GravityZone is geheel opnieuw ontworpen met een nieuwe, maar beproefde private cloud-architectuur die optimaal profiteert van gevirtualiseerde infrastructuren. De oplossing maakt gebruik van de veelgeprezen antimalwaretechnologie van Bitdefender en biedt een gecentraliseerd platform voor beveiligingsbeheer ten behoeve van fysieke, gevirtualiseerde en mobiele eindpunten.

GravityZone is een business-agile oplossing met een holistische benadering. Niet alleen een antivirusprogramma, maar een oplossing op enterpriseniveau die organisaties helpt de doelstellingen van hun virtualisatieprojecten te halen en de gegevens te beveiligen, zonder dat de systeemprestaties of de gebruikersproductiviteit hieronder te lijden hebben.

Dankzij ingebouwde redundantie en een mechanisme voor load-balancing kan de oplossing bij behoefte worden opgeschaald van honderden tot honderdduizenden eindpunten. Beheerders profiteren van één centraal venster op het beveiligingsbeleid, de dreigingen en de dashboards voor verschillende rollen binnen de organisatie.

Prijscalculator Bitdefender Gravityzone

Aantal toestellen:
Facturatie per

Uw prijs: € 40,66 /jaar incl. BTW

Inbegrepen: Installatie beveiligingssoftware & monitoring op 1 toestel(len).

Over...

Frederik Devreese, uw IT-Supporter, biedt ondersteuning van IT voor school, zelfstandigen & kleine bedrijven, verenigingen, particulieren en thuis, bij:

Contact

E-mail: frederik@frederikdevreese.be

Inschrijven Mailinglijst

 

Neem mijn adres op in uw mailinglijst!